Mini Bijbelschool

Talents & Gifts

Wat is het?

In februari 2021 begint Talents and Gifts. Een part-time bijbelschool waar wij jou willen helpen om jezelf te ontwikkelen én jou de skills en kennis te leren om jouw geloof met de wereld te delen! 

Tijdens TAG behandelen we vier thema’s naast de 3 tracks die je kunt kiezen:

  • Ken Jezelf
  • Talentontwikkeling
  • Geestelijke Groei
  • Gods Interculturele Plan

Ons doel is om jou laten groeien in je relatie met God en je te begeleiden en onderwijzen zodat jij jouw gaven en talenten kan ontwikkelen en in kan zetten voor het Koninkrijk van God, zowel lokaal als globaal. Je ontdekt Gods plan met jouw leven!

Tijdens Talents volg je één van de drie verschillende tracks 

Preach and Teach

Heb jij een hart voor het Woord van God? Wil jij jouw kennis over de Bijbel delen en leren delen vanuit jouw eigen ervaringen? Hoe enthousiasmeer jij mensen voor het Woord van God? Deze dingen en meer leer je bij de track Preach and Teach! Bij deze track leer je de Bijbel goed lezen, begrijpen en uitleggen; en je leert hoe je voor een groep kunt spreken.

Tell  the world

Stroomt jouw hart over van Gods liefde en wil jij dit met de hele wereld delen? Voel je een roeping om Jezus woorden om te zetten in daden: ‘Ga heen en maakt alle volkeren tot mij… Maar weet je niet zo goed hoe je dit moet vormgeven? In deze track ontdek jij welke manier van evangelisatie bij jou past. Naast inspirerende getuigenissen, zal je zelf uitgedaagd worden om een getuige te zijn.

Practice

Heb je het praktische en organisatorische talent om christelijke evenementen op te zetten? En ben jij tegelijkertijd opgewassen tegen momenten die anders lopen dan gepland? Dan is dit de track die jij wilt volgen. Leer om samen met God een evenement op te zetten: wie ben jij in een team? Wat is jouw rol binnen een organisatie? Wat doe je als alles mis gaat? Durf je te vertrouwen op God in dit proces?